Om Helsesista sin nettbutikk


Velkommen ❤
 
Her finner du bøkene "Helsesista #vågåvære" - hovedsaklig skrevet til ungdom og "Våg å være voksen" - hovedsakelig skrevet til voksne. Du finner også merch, klær og produkter, som vi håper kan gi deg eller noen du kjenner ekstra glede og motivasjon til å våge å være.  Våg å være handler om å finne motet inni seg til å gjøre nettopp det – på så mange ulike måter. Det gjelder oss alle, i store eller små utfordringer som livet gir oss. 
«Det er ikke viktig hva du skal bli når du blir stor. Det som er viktig er den du allerede ER, og den du velger å være», sier Tale. Ved å møte mennesker med åpenhet, nysgjerrighet og respekt skaper vi et større rom for at alle kan få høre til, være seg selv og bli sett og akseptert for den man er. Slik bygger vi fellesskapet større og gjør det lettere for alle å føle at man hører til.
 
#happymoment er til inspirasjon for å legge merke til, glede seg over og kjenne takknemlighet i de små, gode øyeblikkene. Som oppstår når vi opplever noe som gjør oss glad. Når vi får til noe, når noen smiler til oss, når vi sanser noe godt - noe vakkert vi ser, noe deilig vi spiser eller varmen i en god klem. Hva som gleder oss slik at øynene glitrer, er ulikt for oss alle – men å kjenne på følelser som glede og mestring – gir mening til livet.
 
Inntekten av det som selges i nettbutikken, etter produksjon og distribusjon er trukket fra, går i hovedsak til å støtte det arbeidet vi gjør i Helsesista AS, og den jobben Tale gjør på sosiale medier som Helsesista. Vi har også en egen konto som heter «Gullgleding». 10 % av inntektene fra salget i nettbutikken vil gå direkte til denne kontoen. Iblant velger vi i Helsesista AS nemlig å donere penger til enkeltprosjekter eller gode formål som også er bærer av våre verdier, og som har til hensikt å støtte mennesker i å våge å være – og til ekte gleding.

Et eksempel på det er at vi i mai 2022 donerte 20.000 kr til Sykepleie på hjul i Oslo, til deres spleis for å skaffe en ny bil som de arbeider fra når de møter og hjelper mennesker i rus- og prostitusjonsmiljøet i hovedstaden.
Annet eksempel er at vi spontant ønsker å spre glede til enkeltmennesker - som for eksempel når Tale i blant kjøper is til alle som vil ha, der hun er på bursdagen sin 25. juli.

En del av merchen vi selger i butikken vår har regnbuefarger. 10 % av inntektene fra disse spesifikke produktene vil bli satt på en egen konto som er merket «Støtte til LHBT+». Vi i Helsesista AS ønsker med dette å støtte enkeltprosjekter og formål som spesifikt treffer denne målgruppen.

Tusen takk for at du ved å handle i butikken vår, og spre budskapet, er med på å gjøre en forskjell!